Yleisten saunojen ja talviuinnin suosio on nyt Tampereella huipussaan ja tilat alkavat tulla vastaan Rauhaniemessäkin. Kahden edellisen viikonlopun aikana olemme rajoittaneet saunoihin pääsevien asiakkaiden määrää ja otamme selkeän käytännön tähän nyt viikonloppujen lisäksi myös arkipäiville. Seuraamme lipunmyynnissä sisääntulevien asiakkaiden määrää tuntitasolla ja tarvittaessa keskeytämme lipunmyynnin, jonka jälkeen saunaan pääsee jonottamisperiaatteella. Otathan siis tämän huomioon erityisesti aikarajoitteisilla sarjakorteilla! Jotta mahdollisimman moni halukas pääsisi Rauhaniemen lauteille, pidäthän omalta osaltasi saunalla huolen, että:

*pysyttäydyt suositellussa sauna-ajassa (1,5 h).

*pidät huolen omista tavaroistasi eli otathan lähtiessäsi mukaan kaikki saunalle tuomasi tavarat. Löytötavaroiden kerääminen, varastointi ja etsiminen työllistävät (ja tätä kautta hidastavat) päivittäin yllättävän paljon lipunmyyntiä.

*käytät suihkussa vettä säästeliäästi. Rauhaniemen vanhassa rakennuksessa on lämminvesivaraaja, jossa on päivittäin käytössä tietty määrä lämmintä vettä. Nopeat suihkut säästävät lämmintä vettä mahdollisimman monelle käyttäjälle.

*muistat hyvät käytöstavat niin kanssasaunojia kuin henkilökuntaakin kohtaan. Näin saunareissusta jää hyvä mieli meille kaikille.

Nähdään Rauhaniemessä!