Palvelut

Sauna

Rauhaniemen kansankylpylässä on sauna lämpimänä vuoden jokaisena päivänä. Saunaan voi tulla vaikkapa uimarannalla vietetyn päivän päätteksi tai lenkkisaunaan lähellä olevilta Kaupin lenkkipoluilta. 

Hinnat: Aikuinen 7€, Lapsi 3,5€, 10x Kortti Aikuinen 47€, 10x Kortti Eläkeläinen, Opiskelija, Varusmies, Työtön 40€, 10x Kortti Lapsi 22€, 30x Kortti 126€

Aukiolo: Ma-Pe 15-21 ja La-Su 13-21

Kesäkahvila

Rauhaniemen kesäkahvila on avoinna kesä-heinäkuussa klo 10-20 ja huhti-, touko- ja elokuussa klo 14-18 säävarauksella. Kahvilastamme saa pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä aina laadukasta ja tuoretta kahvia. Tiedämme jäätelön olevan kesän kohokohta ja meiltä saa sekä Minetin irtojäätelöä että pienempiä puikkojäätelöitä. Tuotevalikoima vaihtelee kesäkauden aikana asiakasmäärien ja sään mukaan. Tervetuloa kahvittelemaan Rauhaniemen kauniisiin maisemiin!

Avoinna kesä-heinäkuussa 10-20 ja huhti, touko ja elokuussa 14-18 säävarauksella.

Sauna Yoga

Rauhaniemessä joogataan joka sunnuntai. Sauna joogaa tehdään pienessä ryhmässä noin 50 asteen lämpöisessä saunassa. Saunan lämpö ja joogaliikkeet rentouttavat ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa. Tunnin jälkeen mahdollisuus uintiin sekä avantoon.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Facebook:  Saunayoga Tampereen seutu
Katri Gourlay 050 544 7578

Kitti Puhakka 040 5177297

Hinta: 10€/kerta Sarjakortit:  5x 45€ , 10x 85€

 

Saunan vuokraus

Rauhaniemen saunoja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin yleisten sauna-aikojen ulkopuolella eli ennen ja jälkeen saunan aukioloaikoja.

Muut palvelut ja lähialueen mahdollisuudet

Kesäleirit

TaTU Tampere järjestää kesäisin monipuolista toimintaa lapsille ja nuorille Tampereella Rauhaniemen kansankylpylän ympäristössä. Tarjolla on sekä ohjattuja kesäleirejä että rantauimakouluja. Katso tarkemmin alta tai oheisesta linkistä.

SUP-lautailu

Rauhaniemen kansankylpylän rannalla toimii SUP-lautojen vuokrauspalvelu GetSUP, jonka sivuilta https://lentavamatto.fi/sup/ löydät tarkemmat tiedot vuokraamon aukioloajoista, hinnaston ja tiedot järjestettävistä SUP-kursseista ja SUP-retkistä.

Kaupin urheilupuisto

Kaupin kansanpuiston lenkkipolut ja hiihtoladut kulkevat aivan Rauhaniemen kansankylpylän vierestä ja Kaupin urheilupuiston liikuntapaikat ovat vain muutaman kilometrin etäisyydellä Rauhaniemestä.

 

Beachvolley-kenttä

Yksi Tampereen kaupungin ylläpitämistä Beachvolley eli rantalentopallokentistä sijaitsee Rauhaniemessä, aivan Parkkialueen vieressä. Kentällä ei ole vuoroja ja se on maksuton.