Rauhaniemen saunat ja vuokraus yksityis­käyttöön

Rauhaniemessä voit saunoa kahdessa perinteisemmässä saunassa: isossa saunassa, jossa on lämpöä kovimmallekin löylynheittäjälle ja pikkusaunassa, jossa pääset nauttimaan hieman lempeimmistä löylyistä. Lisäksi pääset halutessasi testaamaan tervasaunan tai hamppusaunan tunnelmaa tai omalla porukalla voit varata erillisen hirsisaunan alueen toiselta laidalta. Talvisin saunasta pääsee avantoon lämmitettyä polkua pitkin ja kesällä Rauhaniemen alueelta löytyy uimaranta niin lapsille kuin aikuisillekin. Rauhaniemi on auki vuoden jokaisena päivänä. Saunat lämpiävät ma-pe klo 14-22 ja la-su 12-22. Ilmoitamme poikkeusaukioloajoista erikseen sivuston Ajankohtaista-osiossa. Tervetuloa nauttimaan Rauhaniemen ainutlaatuisesta tunnelmasta!

SAUNAMAKSUT

Päiväsauna ennen klo 17
Iltasauna klo 17 jälkeen

KERTAMAKSU päiväsauna 8 €

KERTAMAKSU iltasauna 9 €

KERTAMAKSU junior 7–14 vuotiaat 4 €

10 x KORTTI päiväsauna 52 € (verkossa 50 €)

10 x KORTTI päivä + ilta 58 € (verkossa 56 €)

10 x KORTTI ALE* päiväsauna 46 € (verkossa 44 €)

10 x KORTTI ALE* päivä + ilta 50 € (verkossa 48 €)

10 x KORTTI junior 7–14 vuotiaat 26 € (verkossa 24 €)

30 x KORTTI päivä + ilta 136 € (verkossa 134 €)

HAMPPU- JA TERVASAUNA KERTAMAKSU + 5 €

HIRSISAUNA (ainoastaan ennakkovarauksella: www.varaaheti.fi/rauhaniemi) hinta 100 €/h (sis. ALV).

* Sarjakorttien alennushinta koskee eläkeläisiä, opiskelijoita ja työttömiä

Sarjakorttien voimassaoloaika:
10 x sauna – voimassa 1 vuoden ostopäivästä
30 x sauna – voimassa 2 vuoden ostopäivästä

ERIKOISSAUNAT

TERVASAUNA

Tervasauna on idyllinen pieni, neljän hengen ulkoapäin tervattu tynnyrisauna. Löyly irrottaa mukaansa pienen tervan tuoksun ja tarjoaa ainutlaatuisen löylyelämyksen. Rakentamisessa ei ole käytetty mitään liimoja tai muita keinotekoisia osia. Ainoastaan puuta, metallia ja paljon intohimoa erilaisten saunojen rakentamista kohtaan!

HAMPPUSAUNA

Hamppusaunan rakentamisessa on kunnioitettu samoja periaatteita, kuin tervasaunan rakentamisessa. Luonnon läheisesti – ilman keinotekoisia rakennusosia. Sauna tehty kuudelle hengelle ja se on rakennettu siten, että sen kaksi erillistä ristiin menevää tukikehikkoa on eristetty hampulla. Siitä nimitys ’hamppusauna.’ Hamppueristys aiheuttaa sen, että sauna hengittää vapaasti rungon läpi ja sen huomaa hyvin saunan hapekkaasta ilmasta. Hamppusaunassa viihtyy myös sellainen saunoja, jolle tulee perinteisessä saunassa heikko olo happivajeen vuoksi. Saunaa rakentaessa on jätetty mittanauha hyllyyn ja osa saunan vetovoimaa onkin tämä epätäydellisen täydellinen harmonia.

HIRSISAUNA

Hirsisauna on tuotos siitä, kun annetaan ajatusten lentää ja yhdistetään kaksi ystävää – Saunan lämpö ja vesi. Tähän saunaan on tuotu kauniiseen hirsirunkoon pukutila, kattoterassi, uima-allas ja sauna. Itse sauna tarjoaa pehmeät löylyt ja hirsirungon hengittävyys mahdollistaa pitkänkin saunomisen. Yksityisvuoron hinta 100€/h (sis. ALV). Varaa yksityisvuoro ryhmällesi (max. 8 hlö) www.varaaheti.fi/rauhaniemi .

SAUNAN VUOKRAUS

Rauhaniemen saunoja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin yleisten sauna-aikojen ulkopuolella eli ennen ja jälkeen saunan aukioloajan.